Deel 7 van de Sage ..

PHILEASSONSAGE7Het 7de deel van de reis door Avonturië werd in twee gesplitst omdat het anders misschien wat te lang zou duren. Onze speelgroep heeft namelijk een maximum van 2,5 uur als aanvaardbare speeltijd. Zowel spelers als Meester !

In het eerste deel ging de groep op zoek naar een waarzegger/ziener in de stad Fasar. Zij dienden deze te vinden en dan deel te nemen aan een paardrennen evenement waar ze tot het uiterste moesten gaan om te winnen. Wat ze ook deden, de één al wat beter dan de ander. De persoon waarvan ze dachten dat hij de leider was is een doodbrave kerel die een groep bedelaars naar een veilige plaats willen brengen om er een stad op te richten.SG-7-7

Daarvoor dienden ze door de Khom Woestijn te gaan en hadden ze kamelen nodig ..die wonnen ze gedeeltelijk met de paardrennen.

<<Hier eindigde het eerste deel.>>

Ze kregen echter van weinig mensen steun doch slaagden ze er in , met dank aan de 12 Goden, om genoeg water te vinden om de woestijn voor een groot deel te doorkruisen. karte_khomDit liep niet altijd makkelijk maar ze bleven doch doorgaan en nadenkend zoeken, voorzuitziend dat men elkaar steeds kan helpen. En zo lukte dit wonderwel.
Ze stootten op de Elfenstad Tie’TShianna !!!

SG7-2Dankzij Udriel de Hoogelf konden ze binnentreden in deze magische stad. Bij het doorzoeken vonden ze de rozentempel en konden ze de kelk op de juiste plaats zetten. Bijna bevrijdden ze Kazak .. maar gelukkig waren ook hier de Goden hen gunstig gezind en vond niet iedereen dit zinvol. Toch moeten ze enigzins onder de indruk zijn geweest van de magie van deze Elfenstad. Kazak bevrijden ? Eh ..hmmm.SG7-1

 

 

 

Ze konden zelfs een verfrissend bad nemen.

 

De tocht door de woestenij gaat verder – zeker nog 10 dagen resten hen in de woestijn , indien ze via het Noorden gaan, door dat deel grenzend aan de Khom woestijn (Z-W),zou dit wel heel gevaarlijk kunnen worden want momenteel  bevolkt wordt door rovers van het ergste slag – slavendrijvers. Ze zitten daar tijdelijk – denkt men , ze vielen reeds een paar karavanen in de woestijn aan, doch meestal wachten ze buiten de rand achter de rotsen tot hun slachtoofers uitgeput uit het zand in hun armen, lees zwaarden vallen, enkel zij die tot slaaf zullen dienen overleven deze moorlustige roversbenden..
Udriel zal hen aanmoedigen om via het Zuiden te gaan – Curieus wat de groep zal doen, zeker wetende dat Udriel hen zeer goed gezind is.

 

Hieronder zijn voorstel.

KS8

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s